Новини

08.08.2014   Кольоровий і монохромний друк

Кольоровий і монохромний друк з обтяжливою статті витрат вже сьогодні перетворюється в зручний і ефективний інструмент для розвитку бізнесу. 6 серпня компанія HP провела в Москві презентацію своїх досягнень в галузі корпоративної печатки і показала, що нові технології відкривають можливості зниження витрат на утримання корпоративного парку друкарського обладнання і здатні змінити багато звичних процеси в компаніях за рахунок функцій бездротового доступу, віддаленої та мобільного друку.
Лінійка струменевих БФП HP Officejet Enterprise X стала розвитком серії OfficeJet Pro X, побудованої на базі технології HP PageWide. Друковані пристрої Officejet Підприємство Color MFP X585 і HP Officejet Підприємство Колір x555 відрізняються високою продуктивністю і надійністю, друкуючи вдвічі швидше аналогічних за вартістю лазерних принтерів за вдвічі нижчою собівартості.

Характеристики Officejet Enterprise X дійсно вражають :. Швидкість друку до 70 cтр / хв з виходом першої сторінки вже через 9,5 секунд, максимальна місячне навантаження 50-80 тисяч сторінок. Згідно з дослідженням Покупці Лабораторія, навіть принтер серії OfficeJet X зміг надрукувати 37500 сторінок без застрягання паперу. Співробітники, які потребують сверхоперативной обробці документів, оцінять Officejet Підприємство Color X585 з вбудованим сканирующим автоподатчиком і кольоровим сенсорним дисплеєм діагоналлю 20,3 см.
Пристрої мають повний набір корпоративних функцій, в тому числі підтримують прошивки HP LaserJet FutureSmart і платформу HP Open Розширюваність платформи, що дозволяє застосовувати спеціалізоване ПО для управління парком друкованих пристроїв, і такі рішення, як контроль доступу HP і HP Capture & Route, доступні на лазерних платформах. Пакет для оптимізації сканування HP Flow забезпечує швидкий і зручний доступ до оцифрованої інформації, що прискорює перехід до цифрового документообігу.
Для тих, хто поки не готовий перевести корпоративну друк на струменеві технології, HP продовжує розвивати лінійку лазерних корпоративних МФУ, представляючи HP Color LaserJet Enterprise M680z зі швидкістю друку до 42 стор. / Мін в кольоровому і монохромному режимах і 38 стор. / Мін в дуплексном режимі. Сканер з функцією однопрохідного двостороннього сканування і технологією ультразвукового виявлення подвійного аркуша HP EveryPage перетворює роботу з оцифрування великих обсягів документів у просте і швидке захід. Пристрій має широкоформатний сенсорний дисплей і повний набір функцій для віддаленої та мобільного друку.

Для компаній, що потребують друку таблиць, схем та ділової графіки була оновлена ​​лінійка лазерних МФУ в форматі А3 випуском моделі НР Color LaserJet Enterprise M880, яка друкує до 22 сторінок А3 в хвилину і до 46 сторінок А4 в кольоровому і монохромному режимах. Вбудований пристрій перевороту листа забезпечує двосторонню печатку зі швидкістю 43 сторінки А4 в хвилину. А широкоформатний кольоровий сенсорний дисплей дозволяє із зручністю друкувати документи без участі комп'ютера - з USB-накопичувача або мобільного пристрою.