Новини

22.04.2015   Samsung S6 та Samsung S6 Edge доступні у магазинах «ЧІП»

Від сьогодні у магазинах «ЧІП» доступні для замовлення довгоочікувані новинки Samsung S6 та Samsung S6 Edge.



Ера пластикових флагманів Samsung закінчилась і тепер використання металу і скла зробили телефон дуже привабливим з іміджевої точки зору. Передня і задня частина Galaxy S6 покриті Gorilla Glass 4, що робить його максимально захищеним від подряпин. Смартфон має окантовку з алюмінію, завдяки чому його дуже зручно і приємно тримати в руці.

Дизайн Samsung Galaxy S6
Galaxy S6 Edge виглядає більш стильно. Дві загнутих грані екрану надають телефону футуристичний дизайн. Він важить 132 грами, що на 6 грам менше, ніж звичайний S6. Обидва смартфона будуть продаватися в 5 кольорах:
білий (white pearl)
чорний (black sapphire)
золотий (gold platinum)
зелений (green emerald)
синій (blue topaz)


У майбутньому можливе розширення кількості доступних забарвлень.

Як і очікувалося, новий флагман від
Samsung отримав надпотужну «начинку».Galaxy S6 отримав новітній восьміядерний CPU Exynos 7420. Він створений на основі 14-нм техпроцесу, а його розрядність склала 64 біта. У нього вбудована новітня графіка Mali-T760.

Новий флагман отримав 3 Гб ОЗУ. Були чутки про можливі 4 Гб, але компанія вирішила не забігати наперед.Телефон отримав нещодавно анонсовані компанією UFC-накопичувачі об'ємом 32, 64 і 128 Гб. Новий стандарт пам'яті дозволяє обробляти дані більш ніж в 10 разів швидше, а також споживає на 50% менше енергії.

Сукупність найпотужніших комплектуючих дозволила Samsung Galaxy S6 встановити абсолютний рекорд в синтетичному тесті AnTuTu Benchmark. Новому смартфону вдалося досягти позначки в 69 тисяч, залишивши далеко позаду всіх переслідувачів. Апарат продемонстрував відмінні показники в сфері обчислень і обробки 3D-об'єктів.

Новинка очікувано отримала Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів. Вже традиційно південнокорейська компанія використовує у своїх флагманах неймовірно яскраві і контрастні дисплеї, які практично не мають конкурентів.

Нижня частина смартфона

Камера
Основна матриця Galaxy S6 отримала дозвіл 16 мегапікселів, що трохи менше, ніж очікувалося. Але якість фото від цього не постраждала, адже телефон оснащений оптичною стабілізацією і светосильной оптикою. Виробник заявляє, що запуск програми-камери буде завжди займати 0,7 секунд, незалежно від загальної завантаженості системи. Знімки основної камери за якістю дуже схожі на фотографії, зроблені за допомогою Galaxy Note 4.
Передня камера- 5 МП. Вона відмінно справляється зі своїми основними завданнями, такими як Селфі і відеозв'язок.Хороша світлосила дозволяє робити якісні кадри навіть при поганому освітленні. Завдяки високій потужності процесора, смартфон отримав додаткові можливості у зйомці фото і відео. Він без проблем записує якісні 4К-ролики, а також може знімати HD-відео на дві камери одночасно.


Програмне забезпечення
Нова модель отримала Android 5.0 Lollipop c оновленим інтерфейсом TouchWiz. Фірмова оболонка стала ще більш мінімалістичною, але в той же час зручною і функціональною. За заявами розробників, новий інтерфейс буде набагато раціональніше використовувати ресурси телефону, завдяки чому швидкодія не знижуватиметься навіть після тривалого використання. Для Galaxy S6 Edge були розроблені спеціальні можливості, що дозволяють максимально ефективно використовувати 2 додаткових екрана.

Додаткові можливості
Сьогодні користувачів вже не здивуєш потужними характеристиками або незвичайним дизайном. Тому компанія Samsung постаралася реалізувати в новому смартфоні кілька важливих функцій, які зроблять його дійсно унікальним.
Сканер відбитків пальців і пульсометр зустрічалися і в попередній моделі. Але за заявами розробника в новому флагмані їх чутливість була значно поліпшена, що зробить роботу з пристроєм більш комфортною. Всього в телефоні є 9 датчиків.
Тепер немає необхідності купувати додаткову задню кришку, можливість підзаряджатися за допомогою магнітної індукції вже вбудована в новий флагман. Досить придбати будь-яку стандартну підставку для бездротової зарядки. Судячи з кадрів, у продажу буде і фірмова підставка від Samsung.
Варто також відзначити, що Galaxy S6 отримав батарею об'ємом 2550 мАг (у S6 Edge 2600). Але завдяки гарній оптимізації ПО телефон можна буде використовувати навіть довше, ніж попередні моделі. Крім того, 10 хвилин зарядки вистачить на 4 години звичайного використання або для 2-годинного перегляду відео.
Samsung Pay
Компанія Самсунг збирається створити серйозну конкуренцію Apple в сфері використання телефонів для оплати в магазинах. У Galaxy S6 будуть суміщені технології NFC і MST, що дозволить розплачуватися за допомогою телефону в будь-якому магазині, приймаючому стандартні пластикові картки. Для оплати достатньо піднести телефон до терміналу і підтвердити покупку, провівши пальцем по сканеру відбитків.