Новини

26.01.2015   Компанія D-LINK представляє флагманський маршрутизатор стандарту 802.11ac DIR-880L з рекордною швидкістю бездротового з'єднання до 1900 Мбіт / с


Компанія D-Link представляє двохдіапазонний хмарний маршрутизатор DIR-880L з підтримкою стандарту 802.11ac і загальною швидкістю безпровідного з'єднання до 1900 Мбіт / с. Маршрутизатор виконаний на базі потужного двоядерного процесора з частотою 1 ГГц, оснащений портами USB 2.0 і USB 3.0, підтримує інтелектуальну технологію формування спрямованого сигналу AC SmartBeam і володіє найсучаснішими функціональними можливостями, включаючи підтримку хмарного сервісу mydlink, роботу DLNA-медіасерверу, створення персонального «хмари », вбудований VPN-сервер (L2TP over IPSec), набір різних додатків для мобільних пристроїв на платформах iOS і Android.
DIR-880L дозволяє створити швидкісну бездротову домашню мережу, користувачі якої можуть одночасно дивитися кілька фільмів в HD-якості, без затримок і пауз грати в мережеві ігри, спілкуватися з друзями по Skype, в лічені хвилини завантажувати об'ємні архіви фотографій і відеозаписів, слухати музику в режимі онлайн і при цьому вільно переміщатися по всьому будинку, не втрачаючи з'єднання.

Швидше, далі, могутніше!
DIR-880L працює одночасно в частотних діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц і забезпечує швидкості бездротового з'єднання - до 600 Мбіт / с за стандартами 802.11b / g / n в діапазоні 2,4 ГГц і до 1300 Мбіт / с за стандартами 802.11a / n / ac в діапазоні 5 ГГц, що в поєднанні з підтримкою вдосконаленої технології QoS робить його ідеальним рішенням для застосування в домашніх бездротових мережах з активним одночасним використанням вимогливих до пропускної здатності додатків, таких як плеєри потокового HD-відео, онлайн-ігри, торрент-клієнти.



Реалізована в DIR-880L інтелектуальна технологія формування спрямованого сигналу AC SmartBeam дозволяє перерозподіляти потужність випромінюваного сигналу точно в напрямку бездротових пристроїв домашньої мережі, гарантуючи, таким чином, надійне покриття Wi-Fi без «мертвих» зон у всьому будинку і забезпечуючи високу швидкість і стабільність бездротового з'єднання з мінімальним впливом сторонніх перешкод.



Завдяки високопродуктивної двоядерному процесору DIR-880L забезпечує комфортну роботу c «важкими» мультимедійними додатками для декількох користувачів одночасно.

Чудове технічне рішення в елегантному виконанні
DIR-880L виконаний в стильному світлому корпусі, який гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр, і оснащений гігабітним портом WAN, 4 гігабітними портами LAN, високошвидкісним портом USB 3.0 і портом USB 2.0 для підключення USB-накопичувачів, принтерів і багатофункціональних пристроїв (БФП) з можливістю організації спільного доступу до них всіх користувачів домашньої мережі.
 
Хмарні можливості
Новий маршрутизатор дозволяє створити на підключеному USB-накопичувачі персональне «хмару» для зберігання фільмів, музики, фотографій і документів, доступ до яких можна отримати за допомогою безкоштовного мобільного додатку mydlink SharePort для планшетів і смартфонів під управлінням iOS або Android з будь-якого місця, де є з'єднання з Інтернетом.



Завдяки підтримці хмарного сервісу mydlink користувач зможе контролювати домашню мережу з будь-якої точки світу: отримувати інформацію про підключилися до маршрутизатора клієнтів і при необхідності блокувати їм доступ, стежити за роботою дітей в Інтернеті, переглядати історію відвіданих ними сайтів, управляти безпекою та настройками бездротової мережі. Для цього необхідний лише підключений до Інтернету комп'ютер, ноутбук або мобільний пристрій на базі iOS, Android або Windows Phone 8 з безкоштовним додатком mydlink Lite.

Простота налаштування
Для швидкого налаштування маршрутизатора за допомогою мобільних пристроїв на базі iOS і Android доступно інтуїтивно зрозуміле безкоштовний додаток QRS Mobile. Просунуті користувачі для налаштування і управління безліччю функціональних можливостей маршрутизатора можуть скористатися оновленим Web-інтерфейсом з інтерактивною картою домашньої мережі, який доступний на декількох мовах, в тому числі і російською.